Parhaat vinkit lasten kerrospukeutumiseen

Pakkaskelien saapuessa avain iloisiin ulkoleikkeihin löytyy kerrospukeutumisesta. Kimaltavat hangen peittämät maisemat houkuttelevat pulkkamäkeen ja lumeen pomppimaan. Kylmä sää ei kuitenkaan saa estää pienten seikkailijoiden iloa - kerrospukeutuminen on tärkeää ja käytännöllistä, mutta myös tyylikästä. Tässä blogissa jaamme vinkkejä kerrospukeutumiseen sekä talven suosikkituotteisiin. Psst, aikuinen! Nappaa sinäkin kerrospukeutumisvinkit haltuun!

Ensimmäinen kerros suoraan ihoa vasten

Kaikessa yksinkertaisuudessaan kerrospukeutuminen voidaan jakaa kolmeen kerrokseen. Ensimmäinen kerros eli aluskerros antaa ihon hengittää, toinen kerros eli välikerros lämmittää kehoa ja kolmas kerros eli kuorikerros suojaa tuulelta ja sateelta. Ensimmäinen kerros on kuin talven suojakilpi suoraan ihoa vasten. Valitse materiaaliksi hengittävät ja kosteutta siirtävät kankaat, kuten tekninen pitkä aluskerrasto. Aluskerrasto pitää lapsen ihon kuivana ja lämpimänä, kun hän hyppää hankeen ryömimään tai rakentaa lumilinnaa.

Tuotevinkki: Mainio merinovilla paita. Tämä paita sopii käytettäväksi puserona tai aluspaitana. Merinovilla on pehmeä lapsen ihoa vasten, se on materiaalina hengittävä ja pitää ihon lämpimänä.

Toinen kerros eristää ja lämmittää

Toinen kerros tuo mukanaan eristyksen ja lisälämmön. Välikerroksen rooli on pitää pienet seikkailijat mukavan lämpiminä kylminä päivinä. Tärkeää on kuitenkin muistaa riittävä väljyys, sillä liian tiukasti pakatut kerrokset eivät päästä lämpöä liikkumaan vapaasti. Välikerroksen valinnassa fleece on loistava vaihtoehto – se on paitsi lämmin myös hengittävä, mahdollistaen kosteuden siirtymisen iholta pois.

Villakerros on toinen harkitsemisen arvoinen vaihtoehto, sillä villa säilyttää lämpöominaisuutensa myös kosteana. Näin ollen se tarjoaa luotettavan suojan kylmyyttä vastaan, vaikka lunta tai vettä sattuisi ropisemaan päälle. Keveän tuntuiset untuvaiset liivit tai takit ovat myös erinomainen valinta välikerrokseksi. Ne tuovat lisälämpöä ilman suurta painoa ja mahdollistavat liikkumisen vaivattomasti talvileikeissä.

Tuotevinkki: Mini Rodini fleecehousut. Fleecehousut ovat oivalliset välihousut ennen kuorikerrosta. Fleece-vaatteet kuivuvat nopeasti, joten ne sopivat erityisen hyvin aktiivisiin talvileikkeihin.

Kolmas kerros suojaa tuulelta sekä lumi- ja räntäsateelta

Kolmas kerros torjuu lumisateen ja tuulen. Valitse vedenpitävä ja tuulenkestävä ulkokerros, joka suojaa sääolosuhteilta. Monitoiminen talvitakki tai haalari on erinomainen valinta tähän kerrokseen, sillä ne pitävät lapset kuivina ja lämpiminä, olipa sää mikä tahansa.

Tuotevinkki: Reima - Reimatec Gotland overall. Reiman haalari on ihana ja laadukas täysin veden- ja tuulenpitävä talvihaalari kylmään säähän. Väreinä on saatavilla tyylikäs musta sekä kaunis vaaleanpunainen.

Asusteet viimeistelevät tyylin ja lämmön

Älä unohda talvisten asusteiden merkitystä! Pipo, käsineet ja lämpimät sukat ovat olennainen osa lasten kerrospukeutumista. Valitse heijastavat asusteet, jotta pienet seikkailijat ovat näkyvissä myös pimeällä. Katso kaikki asusteet »

Älä unohda mukavuutta

Vaikka kerrospukeutuminen tuo tarvittavaa lämpöä, on tärkeää, että vaatteet ovat myös mukavia ja mahdollistavat vapaan liikkumisen. Joustavat kankaat sekä säädettävät hihat ja lahkeet varmistavat, että lapset voivat leikkiä ja liikkua mukavasti. Kun lapset pukeutuvat oikein, he voivat nauttia talven tarjoamista iloista täysin siemauksin. Lumisateet ja hanget odottavat, ja kerrospukeutumisella varmistat pikkuiselle unohtumattoman talviseikkailun!

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Noudatamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä, Sähköisen kaupankäynnin sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Tuote- ja hintatiedot

Tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät kotisivuillamme. Hinnat eivät sisällä postikuluja ellei asiasta ole muuta ilmoitettu. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Lopulliseen hintaan lisätään toimituskulut.

Toimitusaika

Toimitamme tilaukset postiin 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. HUOM! Ruuhka-aikoina toimitusajat ovat pidemmät! Mikäli sinulla on kiire saada tuote, varmistathan/ ilmoitathan asiasta meille ennen tilaamista sähköpostitse info@pikkuotus.fi . Emme vastaa Postin toimitusajoista ja – viiveistä.

Toimitustavat ja -maksut

Alle 500 gramman painoiset tilaukset toimitetaan yleensä Postin Pikkupakettina, joka toimitetaan seurannalla suoraan postilaatikkoon, yli 500 gramman ja yli 100 euron arvoiset tilaukset toimitamme pakettina. Toimitusmaksut kotimaahan 4,90 euroa, yli 150 euron tilaukset postikuluitta. Tilaukset toimittaa Posti. Toimitusmaksut sisältävät postikulujen lisäksi myös pakkaamisen käsittely- ja materiaalikustannukset.

Huom. Lahjakortit toimitetaan aina sähköpostitse.

Toimitusmaksut EU:n sisällä 9,90 euroa. Toimituskulut EU:n ulkopuolelle 19,90 euroa.

Maksutavat

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä Klarna checkout- maksupalvelun kautta. Käytössäsi on seuraavat maksutavat:

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Danskebank
 • Säästöpankki/POP
 • Aktia
 • S-pankki
 • Visa
 • Mastercard
 • Klarna erämaksu
 • Klarna lasku
 • Paypal
 • Tilisiirto (Maksu tulee suorittaa kolmen (3) arkipäivän kuluessa, muuten tilaus perutaan).
 • Jousto
 • Collector
 • Mash
 • Mobilepay

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 99770 (ark. klo 9:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

Vaihdot ja palautukset

Asiakkailla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamisesta.
Palautusmaksu on 4 euroa, vaihto on maksuton. Palautuksesta ei tarvitse ilmoittaa erikseen, mutta vaihdosta on sovittava etukäteen sähköpostitse jotta voimme ottaa vaihdettavan tuotteen varaukseen. Asiakaspalvelumme sähköpostiosoite on info@pikkuotus.fi
Huom! Jos tilauksen arvo alittaa palautuksen jälkeen postikuluttomuuden rajan, vähennämme postikulut palautuksesta. Tällöin palautusmaksu on 8,90 euroa.

Laita aina palautuspaketin matkaan lähetyslista, tai muu paperi josta käy ilmi tilaajan tiedot. Tämän jälkeen voit viedä paketin postiin palautustunnuksen kera. Palautus tiskiltä on maksutonta.

Palautusosoite ja sopimustunnus:

ASIAKASPALAUTUS/ 671708
pikkuOtus
Kauriintie 13
34140 Ylöjärvi

Tuotteen voi palauttaa myös Smart-postin kauttaa käyttämällä samaa koodia kuin noudettaessa. Pakettiin tulee kirjoittaa asiakaspalautusosoite ja -koodi.

Tilauksen peruuttaminen edellyttää, että tuote palautetaan moitteettomassa kunnossa (vaate on käyttämätön ja siinä on tuotelaput ja mahdollisesti mukana ollut alkuperäinen tuotepussi tallella)

Hygienisistä syistä johtuen emme hyväksy seuraavien tuotteiden palautuksia:

Sukkatuotteet (sukat ja sukkahousut), jos paketti on avattu ja tuotteita sovitettu.
Alusvaatteet, jos hygieniasuoja ei ole paikoillaan.
Uimavaatteet, jos hygieniasuoja ei ole paikoillaan.
UV-vaatteet (pl. Paidat), jos hygieniasuoja ei ole paikoillaan.
Hiuspannat, hiuslenkit ja -pinnit

Jos valitsit tilauksen maksutavaksi laskun, sähköpostiisi lähetään uusi lasku, kun palautus on käsitelty. Voit tarvittaessa olla yhteydessä maksunvälittäjämme Klarnan asiakaspalveluun laskun eräpäivän siirtämiseksi joko sähköpostitse info@klarna.fi tai soittamalla Klarnan asiakaspalveluun puhelitse numerossa 09 425 99771.

Tuote voidaan myös vaihtaa toiseen tuotteeseen tai lahjakorttiin. Jos korvaava tuote on eri hintainen, teemme joko rahojen palautuksen tai laskun erotuksesta. Jos haluat vaihtaa tuotteen johonkin muuhun, ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse niin varaamme haluamasi tuotteen ja postitamme sen palautuksen saavuttua meille.

 • Kaupanpäälliset, kuten lippikset ja lahjakortit, joiden ehtona on tietyn tilausrajan ylittäminen, menettää jos tilaus palautetaan tai raja alittuu. Jos kaupanpäällistä ei palauteta, tuotteen ilmoitettu arvo vähennetään maksunpalautuksesta.

Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi. Veloitamme noutamatta jätetyistä paketeista toteutuneet postikulut (10 euroa). Voimme lähettää tilauksen uudelleen postimaksun hinnalla (4,90€), mutta jos tilauksesta tämän jälkeen palautetaan tuotteita, veloitamme toteutuneet postikulut, 20e. Jos tilauksen arvo alittaa palautuksen jälkeen postikuluttomuuden rajan, vähennämme postikulut palautuksesta.

Palautukset käsitellään 14 vuorokauden sisällä palautuksen saapumisesta. Maksujen palautukset hoidetaan maksunvälittäjäpalveluidemme Klarna checkoutin ja Checkout Finlandin kautta. Mobilepaylla maksettaessa palautus tulee tilille Checkout Finlandin kautta. Emme tarvitse tilinumeroasi ellet ole maksanut tilaustasi tilisiirrolla.

Kanta-asiakkuus

pikkuOtuksen kanta-asiakkaaksi eli vipOtukseksi pääsee, kun tilausten arvo rekisteröityneenä asiakkaana on yli 1000 euroa.
Kanta-asiakkaana saat normaalihintaisista tuotteista -15% alennuksen

Reklamaatiot

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin.

Virhe tuotteessa

Jos tilaamassanne tuotteessa on materiaali- tai valmistusvirhe, vastaamme tuotteen virheistä myös 14 päivän jälkeenkin. Jos havaitset virheen tuotteessa/tilauksessa ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyrimme ensisijaisesti korvaamaan tuotteen vastaavalla tuotteella ja jos tämä ei ole mahdollista, lahjakortilla.

Force Majeure

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. pikkuOtus oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Yhteystiedot

pikkuOtus

info@pikkuotus.fi