Lasten suosikkipipot talveen

Lasten pipot ovat täynnä väriä, iloa ja ennen kaikkea lämpöä. Pipo on paitsi käytännöllinen asuste, myös tärkeä osa lapsen pukeutumista erityisesti kylminä kuukausina. Tässä blogissa tutustumme muutaman suositun brändin, kuten Tiikun, Metsolan ja Makian, suosittuihin pipoihin sekä lasten pipojen trendeihin, materiaaleihin ja käytännöllisyyteen.

Katso pikkuOtuksen kaikki valikoimasta löytyvät pipot »

Metsolan tutut pipomallit

Metsolan pipot herättävät huomiota brändille tunnusomaisilla väreillään. Metsolan pipot valmistetaan usein luomupuuvillasta, mikä tekee niistä pehmeitä ja hellävaraisia lapsen ihoa vasten. Metsolan pipot ovat lasten ja aikuisten kestosuosikkeja, ja niitä löytyy monissa eri malleissa ja väreissä. On beanieita, pipoja nauhakiinnityksellä sekä pipoja ihana isolla tupsulla. Metsolan pipot lämmittävät talvesta toiseen ja siirtyvät käytössä vielä seuraaville lapsillekin!

Makian trendikkäät beaniet

Makian pipo pitää lapsen pään lämpimänä ja viimeistelee asun. Makian suosittuja beanieita suostuu pitämään päässään niin pienemmät kuin jo isommatkin lapset. Makia on suomalainen vaatemerkki, joka tunnetaan rennosta tyylistään ja kestävistä materiaaleistaan. Makian lasten pipot ovat usein valmistettu pehmeästä merinovillasta. Lisäksi brändin simppeleissä malleissa korostuu ajattomuus, mikä tekee Makian pipoista monikäyttöisiä eri tilanteisiin - leikkipuistosta lasten synttäreille! Katso esimerkiksi Suomessa valmistettu Makian merinovillabeanie.

Tiikun hurmaavat tuplatupsut

Lasten pipoista puhuttaessa ei voi olla mainitsematta Tiikua, joka on brändinä tehnyt tunnettavuutta suloisella suunnittelullaan ja laadukkailla materiaaleillaan. Tiikun pipot erottuvat joukosta leikkisyydellään. Iloiset yksityiskohdat tekevät Tiikun pipoista lasten suosikkeja. Tämä brändi valmistaa Suomessa käsityönä pipoja, jotka saavat pienetkin kasvot hymyilemään. Tiiku tunnetaan kenties parhaiten sen ihanasta tuplatupsupiposta, mutta valikoimasta löytyy myös esimerkiksi pehmeä ja trendikäs merinovillapanta.

Lämpimät ja hengittävät materiaalit

Lasten pipojen valmistuksessa on tärkeä kiinnittää huomioita materiaaleihin. Esimerkiksi merinovilla ja luomupuuvilla ovat suosittuja materiaaleja niiden pehmeyden, lämmittävyyden ja hengittävyyden vuoksi. Nämä materiaalit pitävät lapsen pään lämpimänä ja sallivat ihon hengittää. Lapset ovat aktiivisia ja liikkuvat paljon, joten lasten vaatteiden, mukaan lukien pipojen, tulee olla kestäviä. Laadukas pipo säilyttää värinsä ja muotonsa pesukertojen jälkeen. Lasten iho on herkkä, ja huonolaatuiset materiaalit voivat aiheuttaa ärsytystä, allergisia reaktioita tai muita iho-ongelmia. Hyvät materiaalit, kuten luomupuuvilla tai merinovilla, ovat pehmeitä ja hellävaraisia pää ja kasvojen ihoa vasten.

Trendit haltuun!

Vaikka lasten pipojen tärkein tehtävä on pitää lapsi lämpimänä, pipot ovat myös osa lasten muotia. Trendikkäät värit, hauskat kuviot ja huolella suunnitellut yksityiskohdat tekevät pipoista paitsi käytännöllisiä myös muodikkaita. Monet vanhemmat haluavat valita pipoja, jotka korostavat lapsen tyyliä ja sopivat yhteen muiden vaatteiden kanssa. Erilaiset pipomallit ovat suosittuja eri vuodenaikoina. Esimerkiksi ohut ja hengittävä kesäpipo voi täydentää kevät- ja kesäasuja, kun taas lämpimät villapipot sopivat syksyyn ja talveen!

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Noudatamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä, Sähköisen kaupankäynnin sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Tuote- ja hintatiedot

Tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät kotisivuillamme. Hinnat eivät sisällä postikuluja ellei asiasta ole muuta ilmoitettu. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Lopulliseen hintaan lisätään toimituskulut.

Toimitusaika

Toimitamme tilaukset postiin 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. HUOM! Ruuhka-aikoina toimitusajat ovat pidemmät! Mikäli sinulla on kiire saada tuote, varmistathan/ ilmoitathan asiasta meille ennen tilaamista sähköpostitse info@pikkuotus.fi . Emme vastaa Postin toimitusajoista ja – viiveistä.

Toimitustavat ja -maksut

Alle 500 gramman painoiset tilaukset toimitetaan yleensä Postin Pikkupakettina, joka toimitetaan seurannalla suoraan postilaatikkoon, yli 500 gramman ja yli 100 euron arvoiset tilaukset toimitamme pakettina. Toimitusmaksut kotimaahan 4,90 euroa, yli 150 euron tilaukset postikuluitta. Tilaukset toimittaa Posti. Toimitusmaksut sisältävät postikulujen lisäksi myös pakkaamisen käsittely- ja materiaalikustannukset.

Huom. Lahjakortit toimitetaan aina sähköpostitse.

Toimitusmaksut EU:n sisällä 9,90 euroa. Toimituskulut EU:n ulkopuolelle 19,90 euroa.

Maksutavat

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä Klarna checkout- maksupalvelun kautta. Käytössäsi on seuraavat maksutavat:

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Danskebank
 • Säästöpankki/POP
 • Aktia
 • S-pankki
 • Visa
 • Mastercard
 • Klarna erämaksu
 • Klarna lasku
 • Paypal
 • Tilisiirto (Maksu tulee suorittaa kolmen (3) arkipäivän kuluessa, muuten tilaus perutaan).
 • Jousto
 • Collector
 • Mash
 • Mobilepay

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 99770 (ark. klo 9:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

Vaihdot ja palautukset

Asiakkailla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamisesta.
Palautusmaksu on 4 euroa, vaihto on maksuton. Palautuksesta ei tarvitse ilmoittaa erikseen, mutta vaihdosta on sovittava etukäteen sähköpostitse jotta voimme ottaa vaihdettavan tuotteen varaukseen. Asiakaspalvelumme sähköpostiosoite on info@pikkuotus.fi
Huom! Jos tilauksen arvo alittaa palautuksen jälkeen postikuluttomuuden rajan, vähennämme postikulut palautuksesta. Tällöin palautusmaksu on 8,90 euroa.

Laita aina palautuspaketin matkaan lähetyslista, tai muu paperi josta käy ilmi tilaajan tiedot. Tämän jälkeen voit viedä paketin postiin palautustunnuksen kera. Palautus tiskiltä on maksutonta.

Palautusosoite ja sopimustunnus:

ASIAKASPALAUTUS/ 671708
pikkuOtus
Kauriintie 13
34140 Ylöjärvi

Tuotteen voi palauttaa myös Smart-postin kauttaa käyttämällä samaa koodia kuin noudettaessa. Pakettiin tulee kirjoittaa asiakaspalautusosoite ja -koodi.

Tilauksen peruuttaminen edellyttää, että tuote palautetaan moitteettomassa kunnossa (vaate on käyttämätön ja siinä on tuotelaput ja mahdollisesti mukana ollut alkuperäinen tuotepussi tallella)

Hygienisistä syistä johtuen emme hyväksy seuraavien tuotteiden palautuksia:

Sukkatuotteet (sukat ja sukkahousut), jos paketti on avattu ja tuotteita sovitettu.
Alusvaatteet, jos hygieniasuoja ei ole paikoillaan.
Uimavaatteet, jos hygieniasuoja ei ole paikoillaan.
UV-vaatteet (pl. Paidat), jos hygieniasuoja ei ole paikoillaan.
Hiuspannat, hiuslenkit ja -pinnit

Jos valitsit tilauksen maksutavaksi laskun, sähköpostiisi lähetään uusi lasku, kun palautus on käsitelty. Voit tarvittaessa olla yhteydessä maksunvälittäjämme Klarnan asiakaspalveluun laskun eräpäivän siirtämiseksi joko sähköpostitse info@klarna.fi tai soittamalla Klarnan asiakaspalveluun puhelitse numerossa 09 425 99771.

Tuote voidaan myös vaihtaa toiseen tuotteeseen tai lahjakorttiin. Jos korvaava tuote on eri hintainen, teemme joko rahojen palautuksen tai laskun erotuksesta. Jos haluat vaihtaa tuotteen johonkin muuhun, ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse niin varaamme haluamasi tuotteen ja postitamme sen palautuksen saavuttua meille.

 • Kaupanpäälliset, kuten lippikset ja lahjakortit, joiden ehtona on tietyn tilausrajan ylittäminen, menettää jos tilaus palautetaan tai raja alittuu. Jos kaupanpäällistä ei palauteta, tuotteen ilmoitettu arvo vähennetään maksunpalautuksesta.

Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi. Veloitamme noutamatta jätetyistä paketeista toteutuneet postikulut (10 euroa). Voimme lähettää tilauksen uudelleen postimaksun hinnalla (4,90€), mutta jos tilauksesta tämän jälkeen palautetaan tuotteita, veloitamme toteutuneet postikulut, 20e. Jos tilauksen arvo alittaa palautuksen jälkeen postikuluttomuuden rajan, vähennämme postikulut palautuksesta.

Palautukset käsitellään 14 vuorokauden sisällä palautuksen saapumisesta. Maksujen palautukset hoidetaan maksunvälittäjäpalveluidemme Klarna checkoutin ja Checkout Finlandin kautta. Mobilepaylla maksettaessa palautus tulee tilille Checkout Finlandin kautta. Emme tarvitse tilinumeroasi ellet ole maksanut tilaustasi tilisiirrolla.

Kanta-asiakkuus

pikkuOtuksen kanta-asiakkaaksi eli vipOtukseksi pääsee, kun tilausten arvo rekisteröityneenä asiakkaana on yli 1000 euroa.
Kanta-asiakkaana saat normaalihintaisista tuotteista -15% alennuksen

Reklamaatiot

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin.

Virhe tuotteessa

Jos tilaamassanne tuotteessa on materiaali- tai valmistusvirhe, vastaamme tuotteen virheistä myös 14 päivän jälkeenkin. Jos havaitset virheen tuotteessa/tilauksessa ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyrimme ensisijaisesti korvaamaan tuotteen vastaavalla tuotteella ja jos tämä ei ole mahdollista, lahjakortilla.

Force Majeure

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. pikkuOtus oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Yhteystiedot

pikkuOtus

info@pikkuotus.fi